| | Kayıp Asa Rowling Seriye Devam Ediyor! | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Dianne Lewis Slytherin V. Sınıf

Mesaj Sayısı: 480 Doğum tarihi: 07/03/94 Yaş: 18 Mücadele Tarafı: Babamın cüzdanı. Sihirsel Soy: Safkan. Kayıt tarihi: 29/05/10
Bilgiler Quidditch Mevkiî: Rpg Puanı:
   (100/100) Düello Gücü:
   (30/60)
 | Konu: Kayıp Asa Rowling Seriye Devam Ediyor! Salı Haz. 15, 2010 8:21 pm | |
| Time Magazine'e konuşan 42 yaşındaki yazar JK Rowling, serinin en büyük fanı 14 yaşındaki kızı Jessica'nın bu kararında etkili olduğunu dile getirdi. "Anne, Harry Potter'ı yazmaktan vazgeçmen bana ve diğer hayranlara büyük haksızlık, lütfen devam et" diyen kızının ısrarlarına dayanmakta zorlanığını söyleyen Rowling, ancak serinin ana karakteri Daniel Radcliffe'in eskisi kadar ağırlıkta olmayabileceğinin altını çizdi. Şu sıralar en büyük keyfinin 4 yaşındaki oğlu David ve iki yaşındaki oğlu Mackenzie olduğunu söyleyen yazar, geçen Temmuz ayında piyasaya çıkan "Harry Potter And The Deathly Hallows" dan sonra seriyi bitirdiğini ilan etmişti. Fakat kızının ısrarı ve hayranlarının cevaplanamayan soruları karşısında tedirginliğe uğrayan Rowling, yeni kitabı yazmaya karar verdiğini ve kitabın muhtemel adının "Kayıp Asa" olacağını açıkladı. Kaynak: Horkuluk Avcısı Not:Bence bu çok güzel bir haber. Haberin kaynağını araştırdım ve yalan bir haber olduğunu düşünmüyorum. Eğer gerçekten böyle bir kitap çıkacaksa sevindirik olurum.  |
|
 | |
Melanie Lawrence Ravenclaw V. Sınıf

Mesaj Sayısı: 1654 Mücadele Tarafı: Tarafsız. Sihirsel Soy: Safkan. Kayıt tarihi: 11/06/09
   (100/100) Düello Gücü:
   (0/0)
 | Konu: Geri: Kayıp Asa Rowling Seriye Devam Ediyor! Salı Haz. 15, 2010 8:33 pm | |
| Hmm. Bekleyelim ve görelim. Yazacağı yeni kitap, öncekilerin tadını verecekse neden devam etmesin seri? (: |
|
 | |
Laetitia Jacques

Mesaj Sayısı: 283 Mücadele Tarafı: Ruhu gibi, karanlık... Sihirsel Soy: Safkan Evcil Hayvanı: Lae. Kayıt tarihi: 25/06/09
 | Konu: Geri: Kayıp Asa Rowling Seriye Devam Ediyor! Salı Haz. 15, 2010 8:45 pm | |
| Bence de. Özellikle yeni çocukların hayatlarını merak ediyorum açıkçası. Yeni müdürü ve Ölüm Yiyenlerin durumunu. Süper olur yani. |
|
 | |
Javier Lawrence Ravenclaw V. Sınıf & Sınıf Başkanı

Mesaj Sayısı: 536 Doğum tarihi: 12/07/93 Yaş: 18 Mücadele Tarafı: Tarafsız. Sihirsel Soy: Safkan. Kayıt tarihi: 14/05/09
   (100/100) Düello Gücü:
   (0/0)
 | Konu: Geri: Kayıp Asa Rowling Seriye Devam Ediyor! Salı Haz. 15, 2010 9:32 pm | |
| bunu duyduğuma sevindim. umarım haber asılsız değildir ve serinin yeni kitabıyla bir an önce buluşuruz. |
|
 | |
Louella Tania Eloise

Mesaj Sayısı: 83 Doğum tarihi: 25/03/96 Yaş: 16 Mücadele Tarafı: Karanlığa meyilli Sihirsel Soy: Melez Evcil Hayvanı: Zeyna Kayıt tarihi: 09/06/10
 | Konu: Geri: Kayıp Asa Rowling Seriye Devam Ediyor! Salı Haz. 15, 2010 9:32 pm | |
| Luna olacaksa kitapta bayağı keyifli olur benim açımdan ^^ |
|
 | |
Gabriel Neithan Gryffindor V. Sınıf

Mesaj Sayısı: 595 Doğum tarihi: 18/11/93 Yaş: 18 Mücadele Tarafı: Aydın Olanlar Sihirsel Soy: Pure Kayıt tarihi: 01/01/10
   (97/100) Düello Gücü:
   (30/60)
 | Konu: Geri: Kayıp Asa Rowling Seriye Devam Ediyor! Salı Haz. 15, 2010 10:40 pm | |
| Bir dergide de okumuştum bunu. Yani yazması güzel olur. Karakterlerin yeni olması lazım ama. Zaten Harry' nin olayı bitti. Dumbledore' un gençliğini filan anlatabilir. |
|
 | |
Nathaniel Poelson Ravenclaw V. Sınıf

| Konu: Geri: Kayıp Asa Rowling Seriye Devam Ediyor! Salı Haz. 15, 2010 11:16 pm | |
| Bence bu sefer Draco'nun oğlu ya da Ron 'un oğlu hakkında olabilir. Harry'nin oğluyla olmasın . Zaten öyle bir seri çıkıyor. Ama bu gerçekten güzel bi haber. |
|
 | |
Hümeyra Ateş
 | Konu: Geri: Kayıp Asa Rowling Seriye Devam Ediyor! Cuma Tem. 09, 2010 4:00 pm | |
| bazı şeyler tadında kalmalı ya. |
|
 | |
Eva Jessica Moraena

Mesaj Sayısı: 246 Doğum tarihi: 05/06/96 Yaş: 15 Mücadele Tarafı: DarkSide'' Sihirsel Soy: PureBlood Evcil Hayvanı: lakabı bana takmaya cesaret edebilcek msiin cnm? Kayıt tarihi: 28/05/10
 | Konu: Geri: Kayıp Asa Rowling Seriye Devam Ediyor! Ptsi Tem. 12, 2010 1:50 pm | |
| Imm, bence tadında kalmakla alakalı değil, Tutan bir seri devam ediyor işte =) Süper bir haber buu! |
|
 | |
Misafir Misafir
 | Konu: Geri: Kayıp Asa Rowling Seriye Devam Ediyor! Ptsi Tem. 12, 2010 2:12 pm | |
| |
|
 | |
| | Kayıp Asa Rowling Seriye Devam Ediyor! | |
|